Archive | April, 2009

The arrival day (Singapore)

30 Apr

My family and I arrived at the Changi airport (not to mention that we arrived at budget terminal) at 7 pm. We used tiger airways to go to Spore, it is a cheap airplane similar to airasia. I have no experience in using airasia, but in my opinion the tiger is way much better, cause we got the seat number. The airplane ticket cost only +/- IDR 1.000.000 (two ways), it is cheaper then the ticket to Bali. Then we went to the hotel on the Balestier road, Value Hotel Balestier (Sing. $109/night/3 persons). It was already night when we got there, so I got a lil rest then went to Mustafa centre. Four of us went there since the taxi in SPore only could accomodate 4 persons. We ate Prata (indian curry lamb), it was delicious, I never like lamb in my life, but the cooking was good enough so I could not smell the lamb. You should try plain prata and prata with egg. Then we did a lil shopping at Mustafa Shopping Centre (24 hours). It was chaos there, the stuff was everywhere from groceries to chocolate, shoes to chlotes, games to electronic, it was damned complete. About at midnight we went home coz tomorrow we will do another shopping spree.

45

Advertisements

Our silly conversation

29 Apr

Malam itu seperti biasa, saya berbincang-bincang dengan Uti via YM. Kemudian sampailah ke topik utama kami, yaitu seberapa besar koper yang akan dibawa untuk OFS.

Y: Ti, kau dulu bawa koper segede apa? potokanlah sama badan kau juga, biar aku tau ukurannya.

U: Gimana pula caranya yaa..punya aku yang sedeng koo. Ukurannya 3 kaki x 2 kaki x 1kaki.

Y: Hah?

U: Ukuran kaki aku 37 Ya .

Y: HAHAHHAHAHHAHHA kukira feet tiiii, hampir aja aku buka buku konversi. Bodoh-bodoh aja kau!!!

U: Cemana lagi yaaa, aku ga punya penggaris, kek mana pula cara ngukurnya.

Itulah saudara-saudara percakapan bodoh seorang sarjana teknik dari kampus GAJAH DUDUK. Memang kami bukan enjinir sejati tak tau cara memanfaatkan teknologi yang dikenal dengan sebutan web cam. HAHHAHAHA

ps: I miss u Uti

The vacation kiddo

28 Apr

12

Finally, we made it! I went to Spore for vacation with my nephews. They are so adorable. It was a “baby sitting” vacation coz I have to accompany them everywhere. It was fun tho, we went to IKEA (yippieee), Spore zoo for sure, Spore flyer, and of course orchard road for shopping spree. Thanks to the dollar kurs, it was up to IDR7000, I was broke by then, hence shopping in Spore was no longer cheap.

Balloons off GRAD ;)

20 Apr

himatek-copy

A trip near Jakarta

15 Apr

family-trip

Last weekend when it was supposed to be an election day, I went to Karawaci to visit my nephews. It was an 1 hour car trip from Slipi. By the time I got there I was very very shocked, because I felt like I was in lil Singapore 🙂 Not because the people HAHAHAA but because the view. The building and the environment were friendly 😉 and they have their own Debenhams OMG. My family and I also went to UPH. There were a student election for miss UPH, so the banner were everywhere. They also have a swimming pool at the roof top, isnt it cool!! I hadnt look building by building because the weather was hot! and I wore a stupid jacket. We also visited the bookstore called times, it was such a lil Border (again).  Here some best shots at UPH’s garden and bookstore. Believe me that school was amazing but yet expensive (no wonder) 😉

2

PS: My nephew (aka Kanya) and I plan to go to Spore this April 😉 IKEA here we come

Its been a while since my graduation

2 Apr

dsc_0233

Si Cumi nakal

2 Apr

Selama ini saya tidak mengerti dan mencoba mengerti perihal account ai3 di kampus. Maklum biasanya juga nodong punya orang lain trus dengan seenak kentut menggunakannya shame on youshame on you. Jadi sejak saya ditinggalkan oleh hampir semua (apalagi april ini) kolega saya di kampus, saya mendapat kehormatan untuk menggunakan my boss account. Hebaaat kaaannot worthy, gw tau password dekan sendirii (berasa istri simpanan HHAHAHAHA).

Kemudian seperti yang anda semua telah ketahui, sehari-hari kerjaan saya membuka facebook (terkutuklah adik zuckerberg ), plurk, dan website-website ilmiah lainnya (caieleeeeeeh yg ini mah paling seringgg not worthy). Pada awalnya saya sangat kagum dengan kehebatan wifi di GAJAH DUDUK ini karena tidak memblok FB since FS has been blocked. Mungkin karena dosen-dosen pada punya account kali yaa, jadi om-om itu tak berani memblok FB. Atau karena FB adalah jaringan yg mutakhir untuk mencari jodoh dan mencuci mata (HAHHAHA), yaaah seperti yang kita ketahui di kampus GAJAH DUDUK ini sangat minim perempuan2 berkualitas standart. Jadi saking high qualitynya, mas-mas pada ga berani mendekati peace sign.

Suatu hari saya sedang asik-asiknya melihat foto-foto anak muda jaman sekarang yang semakin aduhai (HHAHAHAHA kaya cowo aja gw), munculah si penjaga cumi part.1. Dengan cuek bebek, saya tetap melakukan browsing sono sini. Esoknya, pas saya sampai di kampus, my dean heboh, beliau ngomel-ngomel soalnya kena warning karena pemakaian internet lebih dari 100mb. I don't knowOooooh gw mah ga ngerti jadi santai-santai saja. Ternyata setelah usut punya usut, sayalah yang patut disalahkan atas warning itu HAHAHHA.

Beberapa bulan berikutnya. SMS: Have u recently download file larger than 100mb?

WADDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUUH mati ni gw bisa dipecat sekarang niii.. Kayaknya karna kebanyakan liat-liat foto deh. Pantesan kemaren si penjaga cumi part. 2 dateng lagiii.I am sorry sir so sooo sorryyyyy.

Mulai saat itu saya berhati-hati dalam menggunakan account ai3. Facebook tak pernah kubuka lagi (cross my heart and hope to die) tapi YM tetap menyala. Lah iya dong,  itu kan merupakan satu-satunya alat paling canggih buat menyalurkan gosip manca negara hee heehee heehee heehee hee. Suatu hari saya mau ngedonlod file sebesar 3 mb. Kemudian saya berpikir, hmm 3mb gpp kali yaa, wong baru buka internet pasti belum nyampe 50mb juga. KLIK pada file .mht. Munculah penjaga cumi part 3. MATII GWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW. huahuahauahuaha.

setelah itu hari-hari saya dipenuhi dengan rasa bersalah dan ketakutan prayingprayingpraying